Welkom bij TelAround

Met TelAround is het mogelijk om via elke telefoon in Europa uw boodschap te laten horen. Een interactieve vorm van marketing waarbij er voor u als adverteerder nieuwe kansen ontstaan.

Niet alleen voor marketingdoeleinden; doch ook als een effectief waarschuwingsysteem voor vele andere doeleinden.
De telefoon heeft een zeer hoge attentiewaarde. Uw oproep zal worden beluisterd.

Voor een aantal gerenommeerde bedrijven hebben wij verschillende acties gedaan met een enorm succes.

Wie te bellen:
U kunt uiteraard particulieren bellen met een vaste telefoon aansluiting. Ook is het mogelijk om mobiele nummers te bellen. Doet u veel zaken met bedrijven dan kunnen wij voor u deze bedrijven bellen met uw boodschap. Als u voor een bedrijf een ludieke actie wilt doen dan kunnen we binnen dat bedrijf alle interne lijnen over laten gaan en uw boodschap laten horen zodat iedereen binnen die organisatie weet wat u te melden heeft. Leuk als nieuwsjaar groet met een hogere attentie waarde dan het flesje wijn of de kerstkaart.

Bekende Nederlanders:
Wanneer u gebruik maakt van een bekende Nederlander als spreker dan zal de attentie waarde van uw boodschap nog hoger zijn. Uw klant wordt immers niet vaak gebeld door een bekende Nederlander. Ondermeer Emile Ratelband heeft voor enkele klanten van ons de boodschappen ingesproken. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een wat meer onbekende voice-over.

De mogelijkheden:
Op dit moment kunnen wij uw boodschap elke minuut in honderden huiskamers terecht laten komen, in de praktijk betekend dit dat wij bijvoorbeeld in een paar uur tijd iedereen voor u in Amsterdam kunnen bellen met een telefoon aansluiting.

Wij kunnen voor u selecties maken op :
Namen, Postcodes, Plaatsen etc..

Tevens is het ook mogelijk uw eigen bestaande klantenbestand aan te wenden. Met ons systeem kunt u elke klant die wij voor u bellen met een boodschap laten doorverbinden naar een callcenter alwaar de afhandeling kan worden gevoerd. (.....druk een 1 als u verbonden wenst te worden)
Het is ook mogelijk mensen te laten kiezen om door u periodiek terug gebeld te worden met uw aanbiedingen. Hierdoor creƫert u een eigen bestand van mensen die graag uw aanbiedingen horen.

Of heeft u een mailing die u wil sturen naar iedereen met belangstelling. Wij vertellen uw verhaal, vervolgens kan men aangeven dat uw mailing gewenst is en per e-mail verzorgen wij u alle gegevens van deze klanten zodat u ze eenvoudig en op naam kunt versturen. U voorkomt hiermee dat uw kostbare brochures bij het oudpapier worden gedaan nog voordat men het gelezen heeft. De attentie waarde is aanzienlijk hoger als u vooraf even belt naar een aantal duizend mensen dat uw mailing eraan komt. Met onze techniek kan dat dus eenvoudig en goedkoop.

Tarieven:
Onze tarieven zijn op aanvraag en afhankelijk van uw wensen. Wanneer u een boodschap heeft van een minuut en u wilt eens iets anders dan een mailing dan kunnen wij u wel melden dat het uitbellen hiervan goedkoper is dan een postzegel!

Tevens willen wij u meegeven dat u alleen dan betaald wanneer een gesprek aangenomen wordt. Dit is uniek want bij een mailing, advertentie, of commercial op radio of TV kunt u nooit weten hoeveel mensen er notie nemen van uw boodschap.
U zult dus ook nooit weten wat de werkelijke kosten per klant zijn die wel notie neemt van uw boodschap.

Meten is weten en daarbij is ons TelAround systeem bij uitstek geschikt

 
PartnersPartnersPartnersPartnersPartners